Kennispartner, producent en serviceverlener

Weerschild bedient voornamelijk bouwbedrijven, vastgoedeigenaren en beheerders zoals woningbouwverenigingen, gemeentes en vve’s. Het doel is onze opdrachtgevers zo compleet mogelijk te ontzorgen bij al hun vragen over aluminium gevelelementen en zetwerk. Om dat doel te bereiken, steunen we op twee pijlers. De eerste pijler is ons zeer uitgebreide productportfolio. De tweede pijler is het diverse dienstenpakket.

235
Tevreden klanten
999+
Kozijnen geplaatst
182
Gevels vernieuwd

Portfolio

Ons productportfolio bestaat uit aluminium kozijnen, schuifpuien, vliesgevels en zetwerk. De meeste producten produceren we in eigen fabriek. Daardoor zijn we in staat flexibel in te spelen op specifieke behoeften van een project. Wanneer wij zelf niet produceren, werken we samen met vaste partners, zodat we altijd een compleet pakket kunnen leveren.

2

Dienstenpakket

Naast het leveren van gevelelementen, bestaat ons dienstenpakket ook uit montage en service. Bij de advisering spelen onder andere wet- en regelgeving een rol. Denk daarbij aan het bouwbesluit, isolatiewaarde (Uw), beglazingsnormen (NEN 2608 en 3569), hang en sluitwerk en de mate van inbraakwering (NEN 5096 en 5087). Deze stap wordt gevolgd door de project uitvoering. Wij zijn zowel kennispartner, producent, monteur áls serviceverlener.

Uw specialist in aluminium gevelelementen

Weerschild levert, monteert en ontzorgt met kozijnen, schuifpuien, vliesgevels & zetwerk.

Adres

Kortenhoevenseweg 183
4128 LD  Lexmond

Route

© Weerschild B.V.  | Ontwerp & realisatie: MM